Naar de inhoud Naar de footer
crubs laserdesign

Klantreview Crubs Laserdesign

Klantcases
Home » Nieuws » Klantreview Crubs Laserdesign

Hendrie Komduur begon ooit als hobby met laser graveren en snijden. Inmiddels is dat uitgegroeid tot Crubs Laserdesign, een continu groeiend bedrijf met een webshop bomvol unieke producten. “Wij maken, indien gewenst, cadeaus en relatiegeschenken op maat. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een foto op duurzaam hout of een bedrijfslogo op een sleutelhanger. Er is ontzettend veel mogelijk!”, vertelt Hendrie.

TI-6040 laser- en snijmachine

Sinds december 2019 werkt Crubs met de TI-6040 laser- en snijmachine van Trabiss International. “Tijdens onze zoektocht naar de juiste machine zijn er vele leveranciers gepasseerd, maar we kwamen toch steeds weer terug bij Trabiss, omdat we in deze machine het meeste vertrouwen hadden. Bovendien sprak de snelle en persoonlijke service ons aan.” 

De machine draait nu enkele maanden op volle toeren en dat bevalt goed. “Hij is mooi compact en heeft vele mogelijkheden. Trabiss heeft in de tussentijd zelfs nog enkele aanpassingen gedaan, waardoor de TI-6040 nóg meer bij ons bedrijf past. De service van Trabiss international is perfect! Voor vragen nemen ze uitgebreid de tijd voor je. Dat is heel prettig!”

crubs laserdesign

Gestaag doorgroeien

Door de uitbreiding met deze laser- en snijmachine, kan Crubs lekker verder groeien. “We willen de groei gestaag doorzetten, zodat we de vraag ook goed aan kunnen en we dezelfde persoonlijke service kunnen blijven bieden zoals we dat nu doen. Ook de webshop wordt stap voor stap uitgebreid. Uiteindelijk zouden we graag een andere machine willen toevoegen voor nog meer mogelijkheden. 

Op https://www.crubs-laserdesign.nl/ kan men zien wat wij inmiddels aanbieden. En nogmaals: er is ontzettend veel mogelijk, dus voor andere wensen kan men ons contacten”, aldus Hendrie.