Naar de inhoud Naar de footer

Over ons

Home » Over ons

Trabiss Machines is opgericht in 2006 (onder de naam Trabiss International). Wat begon als een importbedrijf voor machines, is inmiddels uitgegroeid tot een vooraanstaande producent van lasermachines. Als trotse Nederlandse fabrikant kunnen we de kwaliteit, duurzaamheid en technologische ontwikkelingen van onze machines waarborgen. Bij ons krijgt u niet alleen een hoogwaardige lasermachine, maar ook de mogelijkheid om het bouwproces van úw machine op de voet te volgen.

Onze missie en passie

Bij Trabiss Machines delen we een passie voor techniek en streven we ernaar om deze passie te delen met onze klanten in Nederland en daarbuiten. Ons scherpe prijs-kwaliteitbeleid zorgt ervoor dat hoogwaardige technologie voor iedereen toegankelijk is, zowel voor bedrijven als particulieren. Met een hoog serviceniveau staan we altijd klaar om u te voorzien van persoonlijk advies en uitstekende service. We delen graag onze kennis en ervaring om u te ondersteunen bij het vinden van de beste oplossing voor uw behoeften.

Onze lasermachines

Snel en nauwkeurig werken is essentieel in verschillende industrieën, zoals machinebouw, apparatenbouw, industriële productie en instrumentenbouw. Daarom bieden we bij Trabiss Machines een uitgebreid aanbod van lasergraveermachines, laser-markeermachines en lasersnijmachines, zowel CO2 als Fiber lasers, gemaakt in Nederland. We passen onze machines aan om perfect aan te sluiten op uw specifieke situatie. Dit heeft ertoe geleid dat onze machines gewaardeerd worden, zowel binnen Nederland als internationaal.

Waarom Trabiss Machines?

  • Snelle response: We staan bekend om onze snelle reactietijd en proactieve benadering.
  • Oplossingsgericht: We denken mee en bieden oplossingen die perfect bij uw behoeften passen.
  • Wereldwijde levering: Onze machines vinden hun weg naar klanten over de hele wereld.

Maatschappelijk betrokken

Bij Trabiss Machines zijn we ons bewust van het belang om om te kijken naar elkaar. Daarom zijn we sinds onze oprichting maatschappelijk betrokken en ondersteunen we diverse goede doelen. Van het helpen opvangen van “straat” kinderen in Brazilië tot het bieden van voedselpakketten aan mensen met een kleine beurs via de Voedselbank Kop van Noord Holland. We hebben ook Stichting Netwerk Roemenië financieel gesteund om hulp te bieden aan Oekraïense vluchtelingen. Met Trabiss Machines bent u niet alleen verzekerd van hoogwaardige technologie, maar ook van een bedrijf dat samen met u een verschil wil maken. Samen zijn we sterker!

Persoonlijk advies nodig?

Ons deskundige team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van professioneel advies op maat. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste machine, het optimaliseren van uw lasermachine of het regelen van een serviceafspraak, wij helpen u graag verder.