Naar de inhoud Naar de footer

Reparatie

Home » Service » Reparatie

De monteurs van Trabiss Machines, werken door heel Nederland, en indien nodig zelfs verder weg, om eenmalige problemen met uw lasermachine op te lossen. Is uw lasermachine geen Trabiss machine, ook dan hoeft u zich geen zorgen te maken – neem contact op – we kunnen u mogelijk nog steeds helpen.

Onze prijzen zijn transparant en eerlijk. Normaal gesproken hebben we bij een telefonische diagnose een idee van wat het probleem is en kunnen we een technicus sturen om het probleem in één keer op te lossen. Dit is niet altijd het geval en we zullen u te allen tijde op de hoogte houden van onze bevindingen. Noodreparaties kunnen worden geminimaliseerd met de toevoeging van een preventief onderhoudsplan, waarbij we in onze overeenkomst zowel jaarlijkse servicebezoeken, call-outs als korting op onderdelen opnemen. Door een preventief onderhoudsbezoek uit te voeren, kunnen we beoordelen of onderdelen slijten en deze vervangen voordat ze dure schade en laseruitvaltijd veroorzaken.

Maintenance

Onderhoud, reparatie of vervangen van onderdelen van een laserkop vergt een schone ISO 5 schone ruimte (cleanroom). Hiermee wordt voorkomen dat er stof in de laserkop komt en u na reparatie of onderhoud al direct weer schade oploopt.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onderhoud en vervangen van onderdelen in uw laserkop.

Persoonlijk advies nodig?

Ons deskundige team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van professioneel advies op maat. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste machine, het optimaliseren van uw lasermachine of het regelen van een serviceafspraak, wij helpen u graag verder.