Naar de inhoud Naar de footer

Verzending

Home » Verzending

Bij ons kunt u rekenen op snelle en betrouwbare levering, zodat u zo snel mogelijk van uw aankoop kunt genieten. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw bestelling tijdig en in goede staat te ontvangen, daarom werken we samen met gerenommeerde verzendpartners om een ​​hoogwaardige bezorgservice te bieden. Op deze pagina vindt u alle details over onze verzendmethoden, levertijden, verzendkosten en meer.

Internationale bestellingen duren normaal gesproken 5-25 dagen voor levering (afhankelijk per land). Wij wijzen u erop internationale bestellingen soms worden vertraagd bij de douane. Zorg ervoor dat u uw verzendnummer controleert (verstrekt via e-mail wanneer de bestelling wordt verzonden) voor levering status.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor in beslag genomen producten door de juridische autoriteiten van uw land of staat, wij raden u aan uw lokale wetten van tevoren te controleren, alvorens te bestellen, als u vermoedt dat uw land producten verbied.

* Let op * – Als u niet in staat bent om uw land in het veld verzendadres bij het afrekenen te selecteren, betekent dit dat we helaas geen verzendkosten automatisch kunnen berekenen voor dat land op dit moment. Neem dan contact met ons op voor uw bestelling en berekening van de verzendkosten. Onze excuses voor het ongemak.

Internationale verzendkosten, belastingen en invoerrechten
Verzendkosten naar bestemmingen buiten Europa zou onderhevig kunnen zijn aan heffingen en belastingen. Indien er belastingen en heffingen op uw bestelling worden opgelegd, zal dit gelden bij het moment van levering. Neem contact op met uw lokale douanekantoor voor meer informatie over invoerrechten en belastingen van uw land. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele invoer belastingen, rechten, of makelaars honoraria die kunnen worden gemaakt op uw internationale orde zending.

Als uw land niet op onze levering lijst landen staat, weet dan dat we hard werken om diensten uit te breiden naar uw land in de toekomst.

Internationale postbus adressen
Wij betreuren het dat we niet kunnen leveren aan internationale postbussen. Een adres is vereist voor de internationale levering. Door het accepteren van deze voorwaarden, gaat u ermee akkoord dat u niet postbus adressen verstrekt voor uw zending. In het geval dat uw zending wordt teruggestuurd naar ons als onbestelbaar te wijten aan een internationaal postbusadres, zullen wij niet verantwoordelijk zijn voor de vergoeding van verzendkosten.

Internationale verzendkosten
Internationale verzendkosten verschillen per product en bestemming. De verzendkosten worden automatisch berekend tijdens het afrekenen.