Naar de inhoud Naar de footer
vacature trabiss

Vacature monteur lasermachines

Vacatures
Home » Nieuws » Vacature monteur lasermachines

VACATURE monteur lasermachines (M/V)| Fulltime

Trabiss Machines is in verband met de aanhoudende groei op zoek naar een ervaren monteur van (laser)machines. Het gaat met name om lasermachines die ingezet worden in o.a. de reclame industrie, productiebedrijven, metaal bedrijven, modelbouw, graveerbedrijven, scholen en prototyping ondernemingen in heel Nederland.

Dit wordt van jou verwacht:

  • Als monteur bouw je nieuwe lasermachines in onze faciliteit in Anna Paulowna, installeer je machines en verhelp je storingen (op lokatie) en doe je service- en onderhoudsklussen. Dit zijn zowel elektronische als mechanische en/of softwarematige problemen.
  • Je hebt enige kennis van CNC-besturingen. 
  • Je hebt een brede algemene kennis van machines.
  • Je bent leergierig en stroopt de mouwen graag op.
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer. 

Daarnaast ben je flexibel en kun je out-of-the-box denken. Bij Trabiss vinden we het vanzelfsprekend dat je netjes, efficiënt en gestructureerd werkt en daarbij hoge kwaliteit als uitgangspunt neemt. Natuurlijk staat de klant centraal en is goede service nog nét niet goed genoeg. 

Dit is Trabiss:

Trabiss richt zich sinds 2006 op twee pijlers.

Trabiss Metrology B.V. heeft betrekking op meetapparatuur, meetgereedschappen en digitale uitlezingen voor draaibanken en freesmachines.

Trabiss Machines B.V. bouwt, ontwikkelt en onderhoud lasermachines.  

Wij leveren aan technische scholen, de verpakkingsindustrie, design studio’s, engineering bedrijven, academische ziekenhuizen, prototyping ondernemingen én productie bedrijven. 

Onze hoofdvestiging vind je op Kruiswijk 19P in Anna Paulowna, maar wij leveren wereldwijd (meetgereedschap en meetapparatuur) en onze machines gaan naar klanten in Nederland en België. 

Laten we kennismaken!

Wil jij ons team versterken en onze klanten in heel Nederland en België bedienen? Stuur dan een e-mail naar p.zijlstra@trabiss-int.com, t.a.v. P. Zijlstra, met je CV, een korte motivatie. Kom je liever langs, de koffie staat klaar.

Kijk op de actuele vacatures: www.trabiss-machines.com/werken-bij/ 

We maken graag kennis met jou!