Naar de inhoud Naar de footer
vacature trabiss

Vacature monteur

Vacatures
Home » Nieuws » Vacature monteur

VACATURE service- en onderhoudsmonteur CNC machines | op ZZP basis

Trabiss International is in verband met de aanhoudende groei op zoek naar een ervaren service- en onderhoudsmonteur van CNC machines. Het gaat met name om lasermachines en CNC routers die ingezet worden in o.a. de reclame industrie, productiebedrijven, modelbouw, graveerbedrijven, scholen en prototyping ondernemingen in heel Nederland.

Dit wordt van jou verwacht:

  • Als monteur verhelp je storingen en doe je service- en onderhoudsklussen bij door ons geplaatste lasermachines en installaties. Dit zijn zowel elektronische als mechanische en/of softwarematige problemen.
  • Je kunt machines met CNC-besturingen installeren. 
  • Je hebt kennis van Servo-motoren.
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer. 

Daarnaast heb je een hands-on mentaliteit, ben je flexibel en kun je out-of-the-box denken. Bij Trabiss vinden we het vanzelfsprekend dat je netjes, efficiënt en gestructureerd werkt en daarbij hoge kwaliteit als uitgangspunt neemt. Natuurlijk staat de klant centraal en is goede service nog nét niet goed genoeg. 

Dit is Trabiss:

Trabiss International richt zich sinds 2006 op twee pijlers. De eerste heeft betrekking op meetapparatuur, meetgereedschappen en digitale uitlezingen voor draaibanken en freesmachines. De andere pijler draait met name om machines, zoals laser-, fiber-, markeer- en freesmachines. 

Wij leveren aan technische scholen, de verpakkingsindustrie, design studio’s, engineering bedrijven, academische ziekenhuizen, prototyping ondernemingen én particulieren. 

Onze hoofdvestiging vind je op Kruiswijk 19P in Anna Paulowna, maar wij leveren wereldwijd (meetgereedschap en meetapparatuur) en onze machines gaan naar klanten in Nederland en België. 

Laten we kennismaken!

Wil jij ons team versterken en onze klanten in heel Nederland en België bedienen? Stuur dan een e-mail naar p.zijlstra@trabiss-int.com, t.a.v. P. Zijlstra, met je CV, een korte motivatie en jouw uurtarief (en eventuele kilometervergoeding). 

We maken graag kennis met jou!